نسیم گیلان

آخرين مطالب

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران خبر داد

بهره‌برداری از 15 بیمارستان در استان تهران طی 3 سال آینده شهرداری تهران

بهره‌برداری از 15 بیمارستان در استان تهران طی 3 سال آینده
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - علاء الدین ازوجی از بهره برداری بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: ظرف سه سال آینده 15 بیمارستان در سطح استان تهران به بهره برداری می رسد.

به گزارش شهر ، علاء الدین ازوجی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در تشریح روند توسعه حوزه بهداشت و درمان در سطح استان تهران گفت: برخلاف شهر تهران شهرستان‌های استان تهران از محروم ترین شهرستان‌های کشور است. بی تردید در تخصیص بودجه‌ها باتوجه به نگاه ملی و فراملی توجه به تهران بیشتر است؛ در دنیا هم همینطور است و معمولا دولت‌ها توجه خاصی به پایتخت دارند.
وی افزود: اما این نگاه ویژه برای شهرستان‌های استان تهران رخ نداده و شهرستان‌های استان تهران از بعد شاخص‌های سلامت ،آموزشی، فرهنگی و اقتصادی جزو شهرستان‌های متوسط به پایین محسوب می‌شوند چون در طول تاریخ نگاه به شهر تهران بیشتر از شهرستان‌های هم جوار بوده است و از سوی دیگر مهاجرت از استان های دیگر به حاشیه تهران و سکونت اتباع خارجی در شهرستان های استان تهران که معمولا گارگر و از خانواده‌های ضعیف هستند از دیگر عوامل محروم ماندن شهرستان‌های استان تهران است.
ازوجی ادامه داد: بر اساس آخرین سرشماری که انجام شده بیش از دو میلیون نفر از اتباع غیر رسمی در تهران ساکن هستند که عمدتا در دو سال گذشته به ایران مهاجرت کرده و در استان تهران ساکن شده اند. در کنار این اتباع غیر رسمی حدود 400 هزار نفر از اتباع رسمی هم در استان تهران سکونت دارند که در مجموع تعداد آنها به 2 میلیون و 500 هزار نفر می رسد. در کنار مهاجرت اتباع خارجی به کشور مهاجرت از شهرستان های استان‌های دیگر به استان تهران هم رخ می دهد؛ لذا دولت باید برای کل این جمعیت زیرساخت تهیه کند و این کار بسیار سختی است. ساخت راه و مدسه، تامین آب و ... نیازمند زمان هستند، اما خوشبختانه باتوجه به شیوع کرونا ویروس و نگاه ویژه دولت سیزدهم به حوزه بهداشت و درمان شاهد رخدادهای موثری در سطح استان تهران هستیم.
وی با اشاره به محدودیت دسترسی خانواده‌های ساکن شهرستان‌های استان تهران به مراکز بهداشتی و درمانی تاکید کرد: با دستور رییس جمهور در سفر به استان تهران و تخصیص منابع، 15 بیمارستان در استان تهران طی 3 سال آینده به ویژه امسال و سال آینده با اعتبارات ملی و منابع داخلی وزارت بهداشت به بهره برداری می‌رسند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به اینکه این پروژه‌ها ملی هستند و ساخت آن بر عهده دولت و تجهیز آن بر عهده وزارت بهداشت است، افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران، تدوین کننده برنامه‌های استان است و متناسب با آن تامین مالی انجام می‌دهد و بر اجرای برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی نظارت می‌کند. در همین راستا برای اولین بار در استان تهران با همکاری دستگاه‌های اجرایی و سازمان برنامه و بودجه؛ برنامه سال تهیه شده و هر 6 ماه یکبار گزارش‌گیری انجام می‌شود و دستگاه‌ها متناسب با برنامه‌های هدف‌گذاری شده رصد می‌شوند.
وی ادامه داد: در استان تهران1800 پروژه نیمه تمام داریم که برای اتمام آنها به بیش از 5 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که منابع آن از اعتبارات عمرانی تامین می‌شود؛ اما اعتبارات سالانه ما حدود 2 هزار میلیارد تومان است. اگر در طول 3 سال آینده اعتبارات ما توسط دولت به طور کامل تامین شود در این سال‌ها پروژه‌ها به اتمام خواهد رسید.
ازوجی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بهره برداری از بیمارستان امام خمینی شهریار اشاره کرد و افزود: سازمان برنامه و بودجه اعتبار مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی را تأمین می‌کند و در هماهنگی با این دستگاه‌ها مشکلات را مرتفع خواهد کرد. در همین راستا بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار که در سال 67 کلنگ‌زنی شده بود و تا امسال کاری برای آن انجام نشده بود مقرر شد با تامین اعتبار لازم تا پایان سال جاری در اختیار مردم قرار گیرد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/338748/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصائب عصر عاشورا یکی از آیین های سنتی مردم آستانه اشرفیه

گفت‌وگوی عراقچی با وزیر خارجه هند و نخست‌وزیران مصر و چین

روایت محمود کریمی از گفتگویش با رهبر انقلاب و ماجرای خواندن «ای ایران»

عکسی از سردار باقری در حال زیارت حرم امام حسین(ع)

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 16 تیر 1404

حباب‌های یخ به پیام‌رسان‌های جدید بدل شدند!

گزافه‌گویی‌ سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح کند!

سردار سنایی‌راد: پاسخ بعدی به اسرائیل کوبنده‌تر خواهد بود

تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل‌کشی در فلسطین اشغالی

هشتگ Hero غوغا به پا کرد

سحر امامی و دختر شهید سلیمانی در مراسم شام غریبان حسینیه امام خمینی

رایزنی عراقچی با لاوروف؛ تاکید بر اهمیت اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از تشدید تنش در منطقه

عاشورا برای ایرانیان فراتر از قطعه ای از تاریخ

تحلیلی بر تغییرات اخیر شاخص بورس تهران

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 16 تیر 1404

سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند

اطلاعیه‌ای درباره مصاحبه مهم پزشکیان با مجری معروف آمریکایی

رایزنی عراقچی با لاوروف

مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی برگزار شد

روایت محمود کریمی از گفتگویش با رهبر انقلاب و ماجرای خواندن نوحه «ای ایران»

یک طرفه شدن آزادراه رودبار به منجیل

مراسم آیینی « زآرو زآر » در رودسر

سرعت دادن به توسعه پنل‌های خورشیدی با کاوشگر رباتیک

فراخوان نصب سامانه‌های خورشیدی پشت بامی 5 کیلوواتی در هفته آینده

افسانه اقتصاد نفتی امریکا، رویارویی که به واقعیت نپیوست!

مخبر: هیچ نگفت اما قامت حیدری به همه فهمانده شد

معاون پزشکیان: «ای ایران» یعنی قلب یک ملت هنوز برای هم می‌تپد

بدون تعارف با خانواده شهید شادمانی

عراقچی: ایران راه‌حل عادلانه برای فلسطین را برگزاری همه‌پرسی می‌داند

گیلان در شام غریبان ، عزادار مولای عطشان

مصایب عصر عاشورا یکی از آیین های سنتی مردم آستانه اشرفیه

قیمت گوشت قرمز امروز 15 تیر 1404

پول دیجیتال تهدید یا فرصت برای بورس و بازارهای سنتی؟

آملی لاریجانی: پیوند با ولایت ریشه در عمق باور دینی دارد

ساخت نانوحسگری که سلامت غذا را در 15 دقیقه آزمایش می‌کند

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

قیمت دام زنده امروز 15 تیر 1404

آیا ثبات نرخ بلیت اتوبوس ادامه خواهد داشت؟

مهاجری: شبیه‌سازان میهن به آغل هر غلطی بکنند مهم نیست

عراقچی: دولت آمریکا در جنگ تجاوزکارانه رژیم اسرائیل علیه ایران، به‌طور کامل همدست است

اقامه نماز ظهر عاشورا در گیلان

ترافیک پرحجم جاده‌ی خروجی گیلان

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری: مسافران مراقب بلیت هواپیمای فیک باشند

تصویری از شمخانی در مراسم عزاداری روز عاشورا

حضور پزشکیان در میان عزاداران حسینی(ع) در تبریز

توئیت زاکانی: حسینیه امام خمینی ساعات تاریخی را تجربه کرد

کنایه محمود کریمی به نتانیاهو؛ تعطیله!

واکنش تولیت آستان قدس به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا

فواید و مضرات استفاده از جوش شیرین برای فرش (5 مزیت و 3ضرر)

نحوه از بین بردن بوی دود فرش پس از آتش سوزی