نسیم گیلان

آخرين مطالب

مایکروسافت با پول خرید اکتیویژن چه چیزهای دیگری می‌توانست بخرد؟ علمي

مایکروسافت با پول خرید اکتیویژن چه چیزهای دیگری می‌توانست بخرد؟
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مایکروسافت با پول خرید اکتیویژن چه چیزهای دیگری می‌توانست بخرد؟
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/8810480
588
0
زومیت / مایکروسافت با خرید شرکت اکتیویژن بلیزارد به قیمت 68٫7 میلیارد دلار بسیاری را متحیر کرده است. به این فکر کرده‌اید که ردموندی‌ها با این پول چه کارهای دیگری می‌توانستند انجام دهند؟
چند روز پیش، مایکروسافت در اقدامی غیرمنتظره، از خرید مجموعه‌ی بزرگ اکتیویژن بلیزارد، ناشر پرحاشیه‌ی عناوین محبوبی همچون وارکرفت و دیابلو و کال‌ آو دیوتی، با قراردادی به مبلغ 68٫7 میلیارد دلار خبر داد تا پس از نهایی‌شدن قرارداد تا سال 2023، «به سومین شرکت درآمدزای صنعت بازی پس از تنسنت و سونی» تبدیل شود.
اکتیویژن بلیزارد نه‌تنها بزرگ‌ترین و گران‌قیمت‌ترین خرید ردموندی‌ها است و باعث شد تصاحب 26 میلیارد دلاری لینکدین در سال 2016 به ردیف دوم سقوط کند؛ بلکه یکی از معاملات بزرگ‌ در کل صنعت بازی‌های ویدئویی به‌شمار می‌رود و جامعه‌ی گیمرها را چند روزی است متحیر کرده است.
برای اینکه به عظمت مبلغ این قرارداد بهتر پی ببرید، در این مقاله فهرستی از چیزهای دیگری را ذکر کردیم که مایکروسافت می‌توانست آن‌ها را به‌جای شرکتی بخرد که ماه‌ها درگیر اتهامات آزار و اذیت جنسی بوده است. شما فکر می‌کنید ردموندی‌ها با این پول بهتر بود چه کارهای دیگری انجام دهند؟
1. اشتراک گیم‌پس تقریباً برای همه‌ی افراد روی زمین
سرویس اشتراک گیم‌پس مایکروسافت برای دسترسی به بازی‌های ایکس‌ باکس یا پی‌سی 9٫99 دلار در ماه هزینه دارد و جمعیت انسان‌های روی زمین در‌حال‌حاضر حدود 7/9 میلیارد نفر تخمین زده می‌شود؛ درنتیجه، اگر مایکروسافت می‌خواست به تمام انسان‌های زنده‌ی روی زمین یک اشتراک یک‌‌ماهه‌ی گیم‌پس بدهد، حدود 78 میلیارد دلار برایش تمام می‌شد. البته این کمی از رقم قرارداد مایکروسافت با اکتیویژن بلیزارد بیشتر است؛ اما احتمالاً افرادی هستند که به بازی‌های ویدئویی علاقه‌ای ندارند و اشتراک گیم‌پس به کارشان نمی‌آید.
2. بیش از 229 میلیون کنسول ایکس باکس سری اس
ایکس باکس سری اس در‌حال‌حاضر ارزان‌ترین کنسول ایکس باکس است و 299 دلار قیمت دارد. با این قیمت، می‌توان دقیقاً 229،765،886 کنسول سری اس را تا ارزش 68٫7 میلیارد دلاری خرید اکتیویژن بلیزارد تهیه کرد. البته با این خرید، 86 دلار هم ته جیب مایکروسافت باقی می‌ماند که می‌توان با آن یکی‌دو بازی خرید.
3. پرداخت 3 درصد از بدهی وام‌های دانشجویی
دانشجویان آمریکایی آن‌قدر بدهی وام دارند که شخصیت الیوت آلدرسون در سریال آقای ربات تصمیم گرفت با هک‌کردن شرکت بزرگ «ای کورپ»، بدهی بسیاری از آن‌ها را تصفیه کند. طبق تخمین بانک مرکزی آمریکا، در سه‌ماهه‌ی دوم سال 2021، آمریکایی‌ها مجموعاً 1/73 تریلیون دلار وام دانشجویی بدهکار بودند. البته 68٫7 میلیارد دلار قرارداد تصاحب اکتیویژن بلیزارد فرق چندانی در این حجم از بدهی ایجاد نخواهد کرد؛ اما 3 درصد هم می‌تواند مشکل بسیاری از دانشجویان مقروض را حل کند.
4. بیش از 1٫7 میلیارد نسخه از بازی Nier: Automata
اگر قرار باشد کل جمعیت دنیا فقط یک بازی ویدئویی را تجربه کنند، حتی آن‌هایی که هیچ علاقه‌ای به بازی ندارند، این بازی عنوانی نیست جز Nier: Automata. اصلا اگر از ما بپرسید: درصورتی‌که قرار باشد تا آخر عمرت فقط یک بازی انجام دهیم، آن بازی کدام است؟ بدون هیچ تعللی Nier: Automata را انتخاب خواهیم کرد و تجربه‌ی آن را به همه پیشنهاد می‌دهیم.
با قیمت 39٫99 دلار، مایکروسافت می‌توانست حدود 2 میلیارد نسخه از این بازی را دراختیار مردم دنیا قرار دهد؛ اما اگر به‌جایش تصمیم می‌گرفت به همه اشتراک گیم پس یک‌ماهه هدیه دهد، آن وقت تمام مردم دنیا یک ماه فرصت داشتند این بازی بی‌نظیر را ازطریق کتابخانه‌ی گیم پس به‌‌رایگان تجربه کنند.
راستی اگر خرید شرکت‌های ژاپنی به‌دست شرکت‌های غیرژاپنی منع قانونی نداشت، مایکروسافت می‌توانست احتمالاً با یک‌دهم مبلغ قراردادش با اکتیویژن بلیزارد، استودیو سازنده‌ی Nier: Automata، یعنی Square Enix را بخرد؛ هرچند سونی برای خرید اسکوئر انیکس در جایگاه محتمل‌تری قرار دارد.
5. بیش از 8 میلیارد سیخ کباب شیشلیک
با 68٫7 میلیارد دلار می‌توان بیش از 8 میلیارد سیخ کباب شیشلیک 240 هزار تومانی (8 دلار) خرید و کل جمعیت کره‌ی زمین را به صرف یک وعده ناهار مجانی مهمان کرد. با یک سیخ کباب شیشلیک مشکل گرسنگی جهانی حل نخواهد شد؛ اما به‌نظر نمی‌رسد درحال‌حاضر هیچ‌یک از میلیاردرهای دنیا برنامه‌ای برای حل این معضل داشته باشند.
6. استخدام گروه رولینگ استونز برای هر شب اجرا به‌مدت 23 سال
اگر ساتیا نادلا از طرفداران موسیقی راک کلاسیک بود، شاید به‌جای صرف 68٫7 میلیارد دلار برای خرید اکتیویژن بلیزارد، یکی از بهترین‌ گرو‌ه‌های موسیقی تمام دوران را استخدام می‌کرد تا هر شب به‌مدت 23 سال برای کارمندانش اجرا کند. محض اطلاع، گروه رولینگ استونز برای هر شب اجرا 8٫1 میلیون دلار دریافت می‌کند و گران‌قیمت‌ترین گروه موسیقی دنیا به‌شمار می‌رود.
7. تقریباً کل شرکت فاکس قرن 21
والت دیزنی شرکت 21st Century Fox را در سال 2019 به ارزش 71٫3 میلیارد دلار خرید. این مبلغ کمی بیشتر از 68٫7 میلیارد دلاری است که مایکروسافت برای خرید اکتیویژن بلیزارد پرداخت‌؛ اما مطمئنم اگر ساتیا نادلا کمی زیر بالش‌های مبلش را جست‌وجو می‌کرد، آن‌قدری پول خُرد پیدا می‌کرد تا چندمیلیارد دلار باقی‌مانده را هم پرداخت کند و به‌راحتی صاحب یکی از شرکت‌های بزرگ صنعت فیلم‌سازی شود. حالا که نتفلیکس به‌دنبال ورود به دنیای بازی‌ها است، شاید خرید بزرگ بعدی ردموندی‌ها در حوزه‌ی فیلم‌سازی باشد.
8. خرید تمام تیم‌های NBA
درست است که ارزش تیم‌های NBA در سال‌های اخیر سر به فلک کشیده است، اگر مایکروسافت به بسکتبال علاقه‌ داشت، می‌توانست تمام 30 تیم حاضر در این لیگ را بخرد. اگر ارزش هر تیم NBA را به‌طور میانگین 2٫48 میلیارد دلار در نظر بگیریم، آن‌وقت مایکروسافت برای خرید کل لیگ، چندمیلیارد دلار بیشتر از ارزش قراردادش با اکتیویژن بلیزارد نیاز داشت؛ اما شاید خرید یک‌جای تمام تیم‌های NBA شامل تخفیف می‌شد یا اگر مایکروسافت نتوانست از زیر بالش‌ مبل‌هایش چندمیلیارد دلار اضافه پیدا کند، می‌توانست کلا از خرید یک تیم صرف‌نظر کند.
9. بخشی از ایستگاه فضایی بین‌المللی
از ایستگاه فضایی بین‌المللی اغلب به‌عنوان گران‌قیمت‌ترین سازه‌‌ی ساخت بشر یاد می‌شود که با نگاهی به هزینه‌ی ساخت و نگه‌داری 150 میلیارد دلاری آن تا سال 2010، حرف چندان ‌بی‌راهی به‌نظر نمی‌رسد. مایکروسافت با 68٫7 میلیارد دلار نمی‌تواند مخارج کل این ایستگاه را تأمین کند؛ اما احتمالاً این میزان از سرمایه بتواند خرید چند ماژول‌ این ایستگاه را پوشش دهد.
حالا که قرار است پروژه‌ی ساخت اولین استودیو فیلم‌سازی در ایستگاه فضایی بین‌المللی تا دسامبر 2024 آغاز شود، تصور اینکه روزی مایکروسافت بخواهد در فضا استودیو بازی‌سازی راه بیندازد یا به‌عبارت بهتر، این استودیو را بخرد، چندان دور از ذهن به‌نظر نمی‌رسد.
در همین زمینه، مایکروسافت می‌توانست با مبلغ قراردادش با اکتیویژن، هزینه‌ی نگه‌داری و عملیاتی ایستگاه فضایی بین‌المللی را تا 17 سال به‌عهده بگیرد. محض اطلاع، نگه‌داری از ایستگاه فضایی بین‌المللی سالانه حدود 4 میلیارد دلار روی دست ناسا و دیگر سازمان‌های فضایی دخیل در این پروژه می‌گذارد.
تصاحب 68٫7 میلیارد دلاری اکتیویژن بلیزارد بخش بزرگی از ذخیره‌ی نقدی 130 میلیادر دلاری مایکروسافت را به خود اختصاص داده و چیزی معادل 18 برابر درآمد اکتیویژن در سال 2021 و پر‌هزینه‌تر از خرید مجموع 15 استودیو بازی‌سازی گران‌قیمت دنیا بوده است.
مایکروسافت هنگام اعلام خبر تصاحب اکتیویژن بلیزارد روی سرویس اشتراکی گیم پس تمرکز کرد که در‌حال‌حاضر بیش از 25 میلیون کاربر ماهانه دارد و به‌نظر می‌رسد بازی‌های ساخت استودیوهای مختلف اکتیویژن بلیزارد به کتابخانه‌ی بزرگ و در حال رشد ایکس باکس اضافه شود.
در این صورت، درست است که کاربران از دریافت اشتراک گیم‌پس یک‌ماهه‌ یا کنسول سری اس رایگان محروم ماندند، دسترسی کم‌هزینه به بازی‌های بسیار محبوب اکتیویژن بلیزارد همچون وارکرفت و کال‌ آو دیوتی ازطریق اشتراک گیم پس، احتمالاً بسیاری از گیمرها را هیجان‌زده خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/319902/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دعوت 60 کاراته‌کا به مرحله دوم انتخابی تیم امید و جوانان

کسب مقام قهرمانی و سومی تیم گیلان در رقابت‌های آب‌های آرام کشور

11 آلاینده بیماری‌زای مخفی در خانه

عیادت معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید از حادثه دیده واقعه تروریستی کرمان

شهدا سرمایه اصلی نظام هستند

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان ایلام در سطح ملی

مسئولان امنیت شغلی کارگران را تامین کنند

کاهش 3 درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با 150 کار فرمای متخلف

انعکاس به موقع رسانه‌ها در پاسخ سخت ایران به اسراییل

رقابت بیش از 500 داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری در کیش

کیش؛ الگوی ایران آینده/ سرمایه‌گذاری کشورهای عربی در کیش

تحقق وعده صادق نشان از اقتدار سپاه بود

اینفوگرافی/ 6 نشانه پنهان ابتلا به فرسودگی شغلی

«حجت الاسلام اسماعیلی» به عنوان راهیار تبلیغ گیلان منصوب شد

رفع تصرف 1000 متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن

نگهداری 42هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور

کشف 700 کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس

ادامه گرمای هوا اواسط هفته در گیلان

حضور گیلان در نمایشگاه اکسپو 2024 تهران

یادواره سردار شهید سیدمعروف ایرانی در صومعه سرا

پایداری گرمای هوا در گیلان

دستگیری قاتل کمتر از 5 ساعت در تالش

عشق زندگی می بخشد

یک جهان راز درآمیخته داری به نگاه

داستانک/ راه نجات

اکنون کجاست؟ کسی که فراموشش کردم

رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان

لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید

رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان

مناسبت روز/ جمعه، 7 اردیبهشت‌ماه

داستانک/ انسان های بازنده

بعضی از رنج ها‌‌‌‌‌‌‌ را نمیشه حل کرد!

ماجرای قتل هولناک پدر به دست دختر جوانش

محاکمه یک پرستار قلابی به جرم قتل زن مسن

عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند

اجرای بیش از 20 ویژه برنامه درهفته عقیدتی سیاسی

تاج شهرستانی عضو شورای شهر رشت 6 ماه تعلیق شد

لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 7 اردیبهشت 1403

آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

بخشی از کتاب/ چون که او گل من است

دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد

برگزاری نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان

ساماندهی لندفیل سراوان 84 درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی

محله شِیخانبَر لاهیجان مقصد محله مج خبر

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

داستانک/ سمعک با کارکرد متفاوت

مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد