نسیم گیلان

آخرين مطالب

معاون رئیس جمهور در جمع نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های لرستان

استان لرستان به عنوان پایلوت کسب و کار پایدار خانواده‌محور، انتخاب شده است معاونت امور زنان و خانواده

استان لرستان به عنوان پایلوت کسب و کار پایدار خانواده‌محور، انتخاب شده است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در جمع نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان لرستان گفت: استان لرستان به عنوان پایلوت کسب و کار پایدار خانواده‌محور، انتخاب شده است.

خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در جمع نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان لرستان گفت: استان لرستان به عنوان پایلوت کسب و کار پایدار خانواده‌محور، انتخاب شده است. خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان و ناهید پرویزپور، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان، هم‌زمان با سفر آیت‌الله دکتر رئیسی، رئیس‌جمهور به استان لرستان در جمع نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌‌های استان لرستان حضور یافتند و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به پرسش‌های نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان، پاسخ داد.
در این آیین که عصر روز جمعه، 19 آذرماه در سالن اجتماعات دانشگاهیان فرهنگیان خرم‌آباد برگزار شد، خانم دکتر خزعلی، توضیح داد: دولت برای اشتغال زنان از جمله دانشجویان دختر در بخش‌های مختلف همچون توانمندسازی و آسیب‌زدایی، برنامه‌های مدونی تهیه کرده است که اجرا خواهند شد تا مشکلات جامعه زنان کشور، کمتر شود.
وی افزود: همچنین برای اشتغال و کارآفرینی زنان به‌ویژه زنان سرپرست خانوار، برنامه‌‌ریزی‌هایی صورت گرفته است که عملیاتی خواهند شد.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده خطاب به نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان لرستان، تصریح کرد: نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بایستی بیشتر از گذشته در طرح‌های مربوط به کاهش مشکلات زنان، مشارکت داشته باشند.
خانم دکتر خزعلی توضیح داد که در زمینه مشکلات دانشجویان از جمله کمبود فضاهای آموزشی یا بحث عدالت آموزشی نیز در حوزه اختیارات خویش، پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد.
وی تصریح کرد: نگاه رئیس‌جمهور نیز نگاه مبتنی بر تقویت شاخص‌های عدالت در همه حوزه‌ها از جمله دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده توضیح داد: دولت از انتقادات سازنده استقبال می‌کند و البته کارهای خوبی هم که انجام می‌شود باید به اطلاع مردم برسند.
خانم دکتر خزعلی تشریح کرد: همه کوشش خود را به کار خواهد بست تا عدالت در مورد حقوق زنان، در جامعه ارتقاء یابد.
همچنین، وی تأکید کرد که در برخی مشکلات و معضلات جامعه‌ی زنان، نیاز است اقدامات فرهنگی، بیشتر از گذشته، تقویت شوند.
گفتنی است نمایندگان نخبگان و دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، دیدگاه‌ها، نقطه‌نظرات و پرسش‌های خود را با رویکرد مطالبه‌گری در حوزه‌ی حقوق زنان با معاون رئیس‌جمهور در میان گذاشتند و دکتر خزعلی نیز به پرسش‌ها، پاسخ داد.
یادآوری می‌شود آیت‌الله دکتر رئیسی، رئیس‌جمهور و هیئت همراه، روز جمعه، 19 آذرماه وارد استان لرستان شدند و مورد استقبال مسئولان و مردم استان قرار گرفتند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/314453/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر معنوی فوتبال گیلان درگذشت

پدر فوتبال گیلان و اسطوره باشگاه ملوان درگذشت

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

شبکه دنا و کنگره شهدا؛ هم سنگر و هم افزا

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

امنیت روانی همسرت رو بِهَم نَریز

اصلاح و بهینه‌سازی زیرساخت برق گیلان نیازمند اعتبار ملی است

اراضی بستر سپیدرود ظرف 3 ماه آینده تعیین تکلیف می شود

عملیات اجرایی احداث واحدهای ثبتی ناحیه 3 رشت و لنگرود آغاز شد

کشف گورستان سه‌هزار ساله در این استان

بالا آمدن آب سد سیمره باعث قطع راه های ارتباطی روستاهای رودبار عرب شد

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

خودروی بنز میلیاردی قاچاق در لاهیجان توقیف شد

دنبال علم و دانش نرو!

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

افتتاح مرکزمدیریت تجهیزات شبکه راهکار ناورانه برای افزایش پایداری برق گیلان

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

آموزش گام به گام مدل موی مجلسی

جشنواره‌ها گامی موثر در توسعه صنعت گردشگری است

داستانک/ مرد فلج

تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان در دستور کار قرار گرفت

فعالیت 272 مراقب سلامت و 90 هزار سفیر سلامت در مدارس گیلان

برنامه «متا» برای آوردن هوش مصنوعی به چت‌های واتس‌اپ بدون نقض حریم خصوصی

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

جلالی که در میقات آرام گرفت

دل عاشق به پیغامی بسازد!

کارگران ستون اقتصاد کشورند

زیبایی شهرها مرهون تلاش شبانه‌روزی کارگران شهرداری است

اختتامیه اولین جشنواره رقابت های علمی و مهارتی سفیران سلامت استان گیلان

دو عارضه پنهان یائسگی زودرس در زنان

«چت‌جی‌پی‌تی» چاپلوس شده است

30 درصد از کدهای «مایکروسافت» نوشته هوش مصنوعی هستند

نسل چهارم الکترودهای سخت‌پوشی نانوساختار در اختیار صنایع کشور قرار گرفت

آثار باستانی 3000 ساله در جنوب شهر رشت!

تأکید بر تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان

رضوانشهر، رکورددار بارش گیلان

گمان کنم تب آتشفشان تنیده به بندر

داستانک/ ماشین سرنوشت

سه فضانورد چینی با یک روز تاخیر به زمین بازگشتند

موشک «آلفا» هنگام پرتاب دچار حادثه شد

انجام اولین آزمون چسبندگی پروبیوتیک‌ها به سلول‌های هدف در کشور

دانشمندان یک خانه مریخی را منفجر کردند