عرضه یک هزار و 800 تن گوشت بوقلمون به بازارهای مصرف تا پایان امسال
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان -
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سورنا چایچی، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید 60 درصد از جوجه بوقلمون کشور در گیلان خبر داد و گفت: این استان تولید کننده 60 درصد از جوجه بوقلمون کشور است.
او به رونق پرورش بوقلمون در گیلان اشاره کرد و افزود: پیش بینی میشود تولیدکنندگان گیلانی تا پایان امسال یک هزار و 800 تن گوشت بوقلمون به بازارهای مصرف عرضه کنند.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در هر دوره پرورش، 93 هزار و 200 قطعه جوجه بوقلمون در این استان پرورش داده میشود، ادامه داد: 17 واحد پرورش بوقلمون در گیلان فعال است که بیشترین میزان این گوشت در شهرستانهای رشت، رودبار و لاهیجان تولید میشود.
چایچی با اشاره به اینکه 7 واحد تولید بوقلمون مادر با ظرفیت 43 هزار و 500 قطعه در گیلان فعال است، اظهار داشت: گوشت بوقلمون تولید شده در این واحدهای پرورشی علاوه بر مصرف در داخل استان به سایر استانهای کشور هم صادر میشود.
او تصریح کرد: تولیدکنندگان بوقلمون در گیلان با تولید استاندارد موفق شدند از سال 1390 تاکنون، کشورمان را از واردات این محصول بینیاز کنند.
انتهای پیام/ع
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/311253/