نسیم گیلان

آخرين مطالب

منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نباید رخ دهد معاونت امور زنان و خانواده

منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نباید رخ دهد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود.

وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و‌ خانواده، صبح روز شنبه 22آبان‌ماه با حضور در برنامه تلویزیونی صبح‌بخیر ایران از شبکه‌ی یک سیما با محوریت دورکاری بانوان گفت: آیین‌نامه‌ ای که از سال89 برای کارمندان مصوب شده برای دورکاری اختصاص به بانوان ندارد اما ایشان در شرایط فعلی می‌توانند از این قانون بهره ببرند و شرایط زنان به گونه‌ی هست که بیشتر نیاز دارند از این قانون استفاده کنند .
معاون رئیس‌جمهور با بیان این مطلب که در ابتدا زیرساخت‌های دورکاری فراهم مهم نبود و آنگونه که باید بانوان از این قانون استفاده نکردند، افزود: بعد از شرایط کرونا زمینه لازم برای دورکاری فراهم گشت و از این چالشی که به صورت ناخواسته پیش‌آمد فرصتی فراهم شد و زیرساخت‌های دورکاری مشاغل مهیا شد تا بانوان در مشاغلی که امکان دورکاری دارد و زیرساخت آماده است همان کار را در منزل و در کنار فرزندان انجام دهند .
وی با تاکید بر این‌که نوع شغل مربوطه و موقعیت اداره در دورکاری مهم است، بیان داشت: همکاری مدیران برای ادامه دورکاری یا لحاظ کردن آن با توجه به موارد ذکر شده اعمال می‌شود که چه مقدار کار را با دورکاری می‌تواند اداره کند .
خانم دکتر خزعلی با اشاره به این مطلب که دولت الکترونیک برای صرفه‌جویی همه جانبه و نیز کنترل ترافیک باید به سمت دورکاری برود، ادامه داد: با نظارت و ارزیابی عملکرد بانوان حاضر در محل کار و بانوانی که دورکاری انجام می‌دهند باید سطح موفقیت و کیفیت عملکرد در هر دو وجه بررسی شود تا میزان پیشبرد کار در شرایط دورکاری و مؤثر بودن آن را مشخص کنیم و پس از این رصد، آیین نامه های کاملتری تدوین شود .
وی به عدم اشتیاق کارمندان نسبت به دورکاری اشاره داشت و اذعان کرد: طرح دورکاری از سال89 تصویب شد و آن زمان خیلی از کارمندان اشتیاق به اجرای آن نداشتند، حتی دولت مشوق‌هایی را گذاشت که کارمندان به دورکاری ترغیب شوند، منتهی غالب کارمندان با تصور این‌که امکان دارد عدم حضور ایشان یکسری امتیازات را از آنها سلب کند، جز در شرایط اضطرار تمایلی به استفاده از این امکان نداشتند، بنابراین دورکاری امتیاز نیست و تنها یک کمک به کارمندان در شرایط خاص است .
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان این مطلب که قوانین باید مکمل یکدیگر باشند، گفت: وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود .

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/308638/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خاموشی بیماری ژنتیکی نادر برای ماه‌ها با یک سامانه پیشرفته

نسخه نجات بورس

معاون وزیر جهاد کشاورزی: بازار برنج متعادل می‌شود

وزیر صمت: دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند

اولین تابلو از اقتصاد ایران پساجنگ

حقوق کارگران در کارگاه های تعطیل دوران جنگ چطور پرداخت می شود؟

فشار نقدینگی بانک‌ها در سایه جنگ؛ رکورد حمایت بانک مرکزی از نظام بانکی شکست

تصویب هزار میلیارد تومان اعتبار برای اسکان و بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ

طلای جهانی از صعود بازماند

افزایش آبونمان تلفن ثابت رسما تایید شد

خانوارها در خرداد چقدر برای حداقل معیشت خرج کردند؟

جریمه 3 میلیارد و 600 میلیون ریالی اصناف متخلف گیلان

مناسبت روز/ چهارشنبه، 11 تیرماه

برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی 19 و 20 تیر در گیلان

عملیات سپاه علیه 5 جاسوس اسرائیل در خاش

تصاویر جدید از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

توصیف سردار اشتری از سردار شهید حاجی‌زاده

اسرائیل در خصوص ایران دست به دامان چین شد

عراقچی: مردم ایران به هیچ‌ وجه از برنامه غنی‌سازی عقب‌نشینی نخواهند کرد

سخنگوی شورای نگهبان: سرداران و دانشمندان ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

متهم مرتبط با شبکه‌های معاند حامی رژیم صهیونیستی دستگیر شد

پیام کتبی عراقچی تقدیم وزیر خارجه موریتانی شد

سخنگوی سپاه: در صورت تهدیدات جدید، پاسخ به مراتب کوبنده‌تر، ویرانگرتر و متفاوت‌تر از گذشته خواهد بود

توصیه تاجیک به اهالی قدرت

رئیس جمهور قانون تعلیق همکاری با آژانس را ابلاغ کرد

قتل عام به روش آمریکایی با آب‌نبات و شکلات

پروژه مهر ماندگار اولویت اول آموزش و پرورش گیلان تا اول مهر

کشف کهکشانی که 7 میلیارد سال تغییر نکرده است

نزدیک شدن دانشمندان به درمان فلج

انتظار 15 ساله مردم گیلان برای تکمیل بیمارستان جامع لاکان بزودی پایان می‌یابد

تأکید مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در ارتقای همکاری ها با دادگستری استان

سفر کاری استاندار گیلان به چابکسر با گرامیداشت یاد شهدا آغاز شد

انتظار 15 ساله مردم گیلان برای تکمیل بیمارستان جامع لاکان پایان می‌یابد

نوبت دوم کنکور سراسری 26 و 27 تیرماه برگزار می‌شود

قابل توجه متقاضیان ثبت‌نام پایه هفتم مدارس شاهد و خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

مهاجرانی: تدبیر ایران باعث توقف جنگ شد

حضور پزشکیان و قالیباف در مراسم ختم شهید سردار محمد کاظمی

پیام وزیر خارجه ایران به همتای عربستانی خود

عمان بر لزوم ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد

عراقچی: ایران در آمادگی کامل به سر می‌برد

مهار آتش سوزی 4خانه ویلایی در پیربازار