نسیم گیلان

آخرين مطالب

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی معاونت امور زنان و خانواده

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی به مناسبت هفته وحدت و با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها برگزار شد.

نشست نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی به مناسبت هفته وحدت و با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها برگزار شد. به مناسبت هفته وحدت، نشست صمیمانه‌ای با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، برخی ازاندیشمندان شیعه و سنی در استان‌ها، به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده با مشارکت دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و اتحادیه جهانی زنان مسلمان برگزار شد.
معاونت امور زنان و خانواده نشست «نقش بانوان تقریبی در تکوین تمدن اسلامی»، روز شنبه 1 آبان، با حضور بانوان اهل تسنن، فرهیختگان، اندیشمندان و بانوان شیعه و سنی به صورت حضوری و مجازی در استان‌ها برگزار کرد. در این نشست خانم‌ها دکتر افتخاری، اصلانی، رکن‌آبادی، واسطی پور حضور داشته و نقطه نظرات خود را ارائه کردند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛ ضمن تبریک میلاد حضرت محمد (ص) و با تشکر از حضور بانوان شیعه و اهل تسنن، اظهار داشت: امیدواریم در این مراسم‌ها، دل‌ها به هم نزدیک شود و وحدت، همدلی و هم‌افزایی حول محوری مشترک، دشمنان اسلام را ناامید نماید.
‌همچنین وی ادامه داد: دشمنان امروز تلاش دارند از طریق دیدگاه‌ها و سلایق متفاوتی که در هر جامعه ای وجود دارد، شکاف ایجاد کنند؛ امیدواریم این نشست‌ها زمینه‌ای برای حرکت به سمت موفقیت در منطقه و جهان باشد.
خانم دکتر خزعلی اذعان کرد: نگاه و هدف ما، وحدت بین شیعه و سنی است که در راستای فرامین قرآنی، بانوان از مذاهب مختلف حاضر شوند تا نظراتشان را در جهت وحدت و همدلی ارائه و مورد تاکید قرار دهند.
وی گفت: در صحبت همه بانوان، به نقش آن‌ها و تمدن سازی در نقش های اجتماعی، علمی، سیاسی، و فضای مجازی اشاره شد. فضای مجازی می تواند در ایجاد یا حل اختلاف در وحدت نقش داشته باشد که همه بانوان در این راستا وظیفه و نقش بسیار مهمی دارند.
خانم دکتر خزعلی افزود: نقش زنان در خانواده، فرهنگ سازی و سبک زندگی، تزریق هوشیاری است که باید در خانواده، و فرزندان، نهادینه شود تا دوست و دشمن را بهتر بشناسند .
معاون امور زنان و خانواده به نقل از یکی از علمای اهل سنت لبنان بیان نمود: در جنگ های صلیبی، تعدادی از مسلمانان کشته شدند، اما تعداد بسیار بیشتر از مسلمانان به دست خود مسلمان‌ها، در اختلاف‌ها و جنگ‌هایی که بین قوم ها و مذهب ها توسط دشمن ایجاد می شد ، کشته شدند.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: تلاش می‌کنیم، همان‌طور که امامین این انقلاب خواستند، وحدت حفظ شود؛ چرا که این مسئله سیاسی و تاکتیکی نیست و وحدتی اعتقادی است. 
بنابراین؛ باید کوشش کنیم که این وحدت باصداقت، یک‌رنگی و اخلاص در خانواده های‌مان شکل بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/304229/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

« احلی من العسل »، سوگواره‌ای به یاد نوجوان دشت کربلا

شناسایی سلول‌های پیر بدون نیاز به گرفتن نمونه خون

افزایش 20 برابری صادرات ایران به چین از سال 2007

دسترسی به سایت وزارت راه به‌طور موقت مسدود شد

کامبک قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کاهش یافت

افزایش صادرات به عراق بعد شروع جنگ!

ریزش 42 هزار واحدی شاخص بورس

آمادگی بازار رشت برای تأمین نیاز شهروندان و مسافران در تعطیلات پیش‌رو

مهار آتش‌سوزی ضایعات لاستیک در گلسار رشت

تاجیک: گروسی به جای همکاری با ایران بیشتر به دنبال جمع‌آوری اطلاعات بود!

مشاور فرمانده سپاه: یک سوم تل‌آویو و حیفا تخریب و شخم زده شده است

روایت عطاءالله مهاجرانی از شیوه جنگ روانی و سانسورهای اسرائیل در جنگ و روزهای پس از جنگ

معاهده میان ایران و مالزی در زمینه انتقال بین‌المللی زندانیان ابلاغ شد

عطاالله مهاجرانی: مذاکره فریب بود

معاون عراقچی: چهره کریه حقوق بشر آمریکایی را افشا کنید

رزمایش تابستانی جهادگران گیلان با عنوان «پویش همدلی حسینی»

آیا هوش مصنوعی می‌تواند سلول مجازی بسازد؟

تشییع پیکر شهید محراب بشارتی، شهید مدافع وطن در بندرانزلی

تکذیب صدور فیش معوقات فروردین بازنشستگان کارگری؛ زمان پرداخت مشخص نیست

تعلیق یک ماهه چک‌های برگشتی بانک سپه

شوک ترامپ به دلار؛ سقوط تاریخی دلار رقم خورد

از وعده بازگشایی نماد‌های استانی سهام عدالت تا چشم انتظاری برای تصمیم شورای عالی بورس

تولید، پاشنه آشیل اقتصاد کشور

خاموشی‌ها در تابستان چگونه خواهد بود؟ وزیر نیرو پاسخ می‌دهد

گرمای گیلان کم می‌شود

یکی دیگر از شهدای تجاوز صهیونیست‌ها در بندرانزلی تشییع شد

واکنش معاون قوه قضائیه به احتمال محاکمه غیابی گروسی

متکی: نتانیاهو برای جبران شکست خود ممکن است دوباره حمله کند

جلسه سران قوا به میزبانی قوه مقننه برگزار شد

سفیر ایران در ژنو: برای دفاع از مردم و حاکمیت خود منتظر هیچ نهاد یا کشور خارجی نمی‌مانیم

توصیه‌های بهداشتی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو

«احلی من العسل»، سوگواره‌ای به یاد نوجوان دشت کربلا

مهار آتش سوزی ضایعات لاستیک در گلسار رشت

خاموشی بیماری ژنتیکی نادر برای ماه‌ها با یک سامانه پیشرفته

نسخه نجات بورس

معاون وزیر جهاد کشاورزی: بازار برنج متعادل می‌شود

وزیر صمت: دولت از صنایع آسیب دیده از تهاجم رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند

اولین تابلو از اقتصاد ایران پساجنگ

حقوق کارگران در کارگاه های تعطیل دوران جنگ چطور پرداخت می شود؟

فشار نقدینگی بانک‌ها در سایه جنگ؛ رکورد حمایت بانک مرکزی از نظام بانکی شکست

تصویب هزار میلیارد تومان اعتبار برای اسکان و بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ

طلای جهانی از صعود بازماند

افزایش آبونمان تلفن ثابت رسما تایید شد

خانوارها در خرداد چقدر برای حداقل معیشت خرج کردند؟

جریمه 3 میلیارد و 600 میلیون ریالی اصناف متخلف گیلان

مناسبت روز/ چهارشنبه، 11 تیرماه

برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی 19 و 20 تیر در گیلان

عملیات سپاه علیه 5 جاسوس اسرائیل در خاش

تصاویر جدید از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

توصیف سردار اشتری از سردار شهید حاجی‌زاده