نسیم گیلان

آخرين مطالب

اشتغال و بیمه بانوان هنرمند صنایع با اولویت زنان سرپرست خانوار معاونت امور زنان و خانواده

اشتغال و بیمه بانوان هنرمند صنایع با اولویت زنان سرپرست خانوار
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با افتتاح انجمن پیشکسوتان صنایع‌دستی فارس در شیراز، گفت: اشتغال و بیمه بانوان هنرمند صنایع با اولویت زنان سرپرست خانوار حتما پیگیری خواهد شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با افتتاح انجمن پیشکسوتان صنایع‌دستی فارس در شیراز، گفت: اشتغال و بیمه بانوان هنرمند صنایع با اولویت زنان سرپرست خانوار حتما پیگیری خواهد شد.
خانم دکتر انسیه خزعلی روز پنجشنبه در دیدار با بانوان هنرمند رشته‌های مختلف صنایع دستی استان در محل خانه سعادت و پس از شنیدن مشکلات و چالش‌های پیش‌روی این قشر، اظهار کرد: مساعدت و پیگیری جدی در خصوص رفع مشکلات مطروحه که بعضاً مشکلات پیش روی اکثر واحدهای صنعتی به ویژه بانوان صنعتگر استان است از طریق این معاونت پیگیری خواهد شد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، ادامه داد:تسهیلات برای تأمین سرمایه کار به ویژه در بخش عشایری و روستایی، اشتغال و بیمه بانوان با اولویت زنان سرپرست خانوار روستایی انجام خواهد شد.
او یادآوری کرد: زنان سرپرست خانوار به دلیل اینکه در شرایط کنونی و در مقایسه با بانوانی که از وجود سرپرست خانواده برخوردار هستند با مشکلات بیشتری روبه رو هستند در اولویت بیمه و اشتغال قرار دارند.
وی عنوان کرد: خوشبختانه بانوان نقش مؤثری در رهبری، هدایت و برنامه‌ریزی و کارفرمایی در حوزه صنایع دستی دارند و بخش قابل توجهی از هنرمندان صنایع دستی را بانوان تشکیل داده اند‌ و یکی از اهداف دولت تسهیل و تسریع شرایط برای کارآفرینان است.
او افزود: همت و تلاش هنرمندان سرمایه های اصلی آنها به شمار میرود. جای بسی خوشحالی است که بانوان توانسته اند به این زیبایی هنر و توانمندی های خود را به منصه ظهور برسانند.
خانم خزعلی با بیان اینکه اگر فرهنگ کار و اشتغالزایی در جامعه نهادینه شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد، گفت: بسیاری از مشکلات جامعه به دلیل بیکاری و نبود اشتغال سالم و وجود شغل‌ های کاذب ایجاد می‌شود.
وی اضافه کرد: توجه به صنایع دستی به سه دلیل باید مورد عنایت ویژه قرار گیرد؛ اولا، به عنوان یک کار هنری که با احساس سروکار دارد موجب آرامش روانی هنرمند است، ثانیا باعث ماندگاری و حفظ میراث هر منطقه می گردد، ثالثا اشتغالزایی خصوصا شغل مناسب با شرایط بانوان را موجب می شود لذا باید برای تقویت این هنر ایرانی اسلامی تمام تلاش خود را به کار بگیریم.
خانم دکترخزعلی عنوان داشت: البته وقتی دولت با کسری بودجه بی سابقه مواجه است و ریاست جمهوری تاکید زیادی به تحقق یافتن وعده ها دارند نباید وعده ای بدهیم که احتمال محقق نشدن داشته باشد.
باید بودجه و اعتبار در نظر گرفته شود و سپس با در نظر گرفتن میزان بودجه و اولویت‌ها به تحقق وعده ها بپردازیم.
وی یادآور شد: برای برطرف شدن مشکل بازاریابی جهت فروش محصولات صنایع دستی تأکید بر صادرات دارم. بسیاری از صنایع ممکن است در بازار داخل به اشباع رسیده باشد اما علاقه مندی برای این صنعت و هنر در خارج از کشور وجود دارد.
خانم خزعلی ادامه داد: در وهله اول باید به شناسایی کشورهایی که از هنر و صنایع دستی ما استقبال می کنند بپردازیم و سپس در این زمینه اقدام عملیاتی شود.
وی اضافه کرد :لذا باید در این کشور ها پژوهش مناسب برای شناخت ذائقه و کاربرد و نیاز آنها انجام پذیرد. همچنین به جذب نمایندگی های اقتصادی در کشورهای دیگر بپردازیم و تسهیلات لازم در گمرک و حمل و نقل نیز انجام بگیرد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، بیان کرد: باید سعی شود موانع موجود برای دریافت مجوز کارگاههای صنایع دستی از بین برود. در حقیقت ما برای حل مشکلات در این عرصه تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت. با این حال انگیزه ، توانمندی و پشتکار هنرمندان است که کار را پیش خواهد برد.

نسیم گیلان


نسیم گیلان


نسیم گیلان


نسیم گیلان


نسیم گیلان


لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/302567/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر معنوی فوتبال گیلان درگذشت

پدر فوتبال گیلان و اسطوره باشگاه ملوان درگذشت

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

شبکه دنا و کنگره شهدا؛ هم سنگر و هم افزا

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

امنیت روانی همسرت رو بِهَم نَریز

اصلاح و بهینه‌سازی زیرساخت برق گیلان نیازمند اعتبار ملی است

اراضی بستر سپیدرود ظرف 3 ماه آینده تعیین تکلیف می شود

عملیات اجرایی احداث واحدهای ثبتی ناحیه 3 رشت و لنگرود آغاز شد

کشف گورستان سه‌هزار ساله در این استان

بالا آمدن آب سد سیمره باعث قطع راه های ارتباطی روستاهای رودبار عرب شد

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

خودروی بنز میلیاردی قاچاق در لاهیجان توقیف شد

دنبال علم و دانش نرو!

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

افتتاح مرکزمدیریت تجهیزات شبکه راهکار ناورانه برای افزایش پایداری برق گیلان

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

آموزش گام به گام مدل موی مجلسی

جشنواره‌ها گامی موثر در توسعه صنعت گردشگری است

داستانک/ مرد فلج

تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان در دستور کار قرار گرفت

فعالیت 272 مراقب سلامت و 90 هزار سفیر سلامت در مدارس گیلان

برنامه «متا» برای آوردن هوش مصنوعی به چت‌های واتس‌اپ بدون نقض حریم خصوصی

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

جلالی که در میقات آرام گرفت

دل عاشق به پیغامی بسازد!

کارگران ستون اقتصاد کشورند

زیبایی شهرها مرهون تلاش شبانه‌روزی کارگران شهرداری است

اختتامیه اولین جشنواره رقابت های علمی و مهارتی سفیران سلامت استان گیلان

دو عارضه پنهان یائسگی زودرس در زنان

«چت‌جی‌پی‌تی» چاپلوس شده است

30 درصد از کدهای «مایکروسافت» نوشته هوش مصنوعی هستند

نسل چهارم الکترودهای سخت‌پوشی نانوساختار در اختیار صنایع کشور قرار گرفت

آثار باستانی 3000 ساله در جنوب شهر رشت!

تأکید بر تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان

رضوانشهر، رکورددار بارش گیلان

گمان کنم تب آتشفشان تنیده به بندر

داستانک/ ماشین سرنوشت

سه فضانورد چینی با یک روز تاخیر به زمین بازگشتند

موشک «آلفا» هنگام پرتاب دچار حادثه شد

انجام اولین آزمون چسبندگی پروبیوتیک‌ها به سلول‌های هدف در کشور

دانشمندان یک خانه مریخی را منفجر کردند